zondag 17 juli 2011

Relaxen op een strandstoel met een glas sangria!

Terwijl Danny in het weekend de stad en omgeving van Quebec aan het ontdekken is zit ik hier in de hitte van Shanghai. Daarom ben ik weekend de koelte op gaan zoeken met een Duitse collega, die in een ander gebouw op dezelfde campus werkt. We wilden allebei al langer graag gaan zwemmen, maar alleen gaan is ook zo saai.

Nu wat gezoek op het internet hadden we besloten om naar een hotelzwembad te gaan dat bij de People's Square ligt, in het midden van de stad en dus makkelijk te bereiken met de metro. Het zwembad was op het dak, zodat je vanuit het water allemaal grote flatgebouwen kon zien. En het People's Square bestaat uit parkjes en lage gebouwen dus we konden erg ver kijken. Zelfs de gebouwen aan de overkant van de rivier konden we zien.

We hebben de helft van de tijd in het water gedobberd en de andere helft op de strandstoelen geluierd onder de parasol met een glas sangria...... kan het nog beter???

Het was heerlijk rustig, je kon zelfs de vogels horen fluiten en dat is uniek in Shanghai! Geen schreeuwende mensen, gewoon stilte.... fantastisch! Het voelde alsof ik bij mijn ouders thuis in de tuin in de schaduw in een luie stoel lag!

Het was dan wel weer een schok om het hotel uit te stappen en meteen in de stoffige, vieze, drukke stad te zijn :O

Zeker iets om nog een keertje te doen.... maar dan wel de camera meenemen/lenen!

current mood: oeps... verbrand
current favorite food: uhm... sangria?

Geen opmerkingen: